nabídka práce brno

Aktuální nabídka prací

 

Hledáte nějakou slušnou práci, které by dokázala uživit rodinu a poplatit Vaše pohledávky? Jestli ano, tak zapomeňte na Úřad práce, kde se z Vás pokusí doslova „servat kůži“ za minimální mzdu.

Kde hledat

Jestli chcete najít dobrou a hlavně slušně placenou práci, co Vás bude bavit vyzkoušejte náš internetový portál rejstrikprace.cz

Návod krok po kroku

Nejprve než si vůbec bude žádat o práci je potřeba udělat pár kroků:

  1. 1.     Tvorba elektronického životopisu

Mít připravený životopis kdykoli je velmi důležité. Nejlepší je si ho vytvořit online přes internet pomocí nejrůznějších předloh.

Výhody online životopisu

  • životopis přes internet je zcela zdarma
  • životopis není volně dostupný na internetu, zpřístupníte jej pouze u nás registrovaným firmám, takže vás mohou kontaktovat s konkrétní nabídkou práce
  • snadno si jej založíte během několika minut
  1. 2.     Volba oboru/plat

Musíte mít zcela jasno, v jakém oboru chcete pracovat a v jakém naopak nechcete. Také musíte mít jasnou představu o svém nástupním platu.

  1. 3.     Hledat, hledat a hledat

Musíte mít dostatek motivace a odhodlání, denně musíte prohledávat nejaktuálnější nabídky práci a nepřestávat s rozesíláním emailů.

Falešné nabídky práce

Na internetu se stále častěji se vyskytují případy, kdy náplň práce v inzerátu neodpovídá skutečné práci. Dokonce mnohdy sám zaměstnavatel požaduje po zaměstnanci zaplacení celé řady poplatků apod.

Dejte si pozor na podvodníky a soustřeďte se pouze na kvalitní firmy s referencemi.
 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: