dvd filmy prodej

Vánoční DVD balíčky

 

Jestli ještě nemáte vybrané dárky na vánoce máme tu pro Vás skvělé vánoční DVD balíčky, které potěší téměř každého!

DVD balíček 1

Balíček č. 1 obsahuje cvičení s Hankou Kynychovou a aerobik s Olgou šípkovou, tato cvičení jsou doplněna o DVD s cvičením na formování těla Pilates a Bodyforming. Další část balíčku je možné využít k tanečnímu zdokonalování, které jistě využijete před kvalitním jídle, které uvaříte dle Jamieho Olivera a jeho šesti dílů o vaření. V poslední řadě můžete procvičit svou Angličtinu díky zábavnému seriálu z produkce LANGMaster.

DVD balíček 2

S balíčkem č. 2 se můžete podívat do zvířecího světa z několika pohledů. Přemýšleli jste někdy, které zvíře byste si vybrali, kdybyste se mohli v nějaké proměnit? Kde žijí nejúchvatnější zvířata na světě? Všude. Kdekoliv na Zemi můžete prožít neopakovatelné chvíle při pozorování volně žijících zvířat. Vychutnáme si pocit z opuštěných a neobydlených částí světa, kam dosud nevstoupila lidská noha a kde zvířata žijí po tisíce let v původním přírodním prostředí.

DVD balíček 3

S naším Extra balíčkem můžete strávit příjemné večery u českého filmu. Poslechnout českou hudbu v podání několika interpretů. Zabavit se u cvičení s Hankou Kynychovou a aerobik s Olgou šípkovou. A okoukat pár triků dle J. Olivera. Tento balíček obsahuje 40 DVD disků za nepřekonatelnou cenu 480,-Kč.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: