Pronájem Apartmánů Lipno

Apartmány Lipno

 

Apartmány Lipno

Rádi byste se ubytovali na Lipně za skvělé ceny a přitom si dopřávat neobyčejného komfortu a luxusu? Jestli ano, tak to potom vyzkoušejte naše skvělé Apartmány Lipno, které jsou lokalizovány přímu v centru Lipna a nabízí doslova nekonečné možnosti!

Naše apartmány v centru Lipna se nacházejí přímo nad Vltavou čímž se stávají ideálním bodem s maximální dostupností jak pro zábavu, nákupy, či sportovní využití. Navíc se apartmány nacházejí pár desítek metrů od pláže či sjezdovky.

Pronájem Apartmánů Lipno

Jestliže hledáte pěkné a klidné místo k odpočinku s Vaší rodinou, či aktivnímu pobytu nabízíme nad poměr cena:kvalita vysoce vybavené ubytování v apartmánu do detailu zařízeném. Pronájem apartmánů Lipno je určen i pro pracovní dovolenou, jezdí k nám klienti volněji pracovat z profesí, jako jsou novináři, spisovatelé, programátoři, manažeři atd.

Ubytování na Lipně

Naše apartmá na Lipně nabízí 120 m² s bezkonkurenčním vybavením pro uspokojení požadavků, těch nejnáročnějších klientů.

Ubytování na Lipně v našem apartmá se skládá z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a dětského/pracovního pokoje. K dispozici Vám budou všechny elektrické spotřebiče a veškerá moderní výbava (LED TV, Wifi, pračka, lednička, myčka, trouba, notebook, mikrovlnná trouba, rychlovarná konévka apod.)

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: