Přes internet můžete najít nejvýhodnější hypotéku

Hypotéka je úvěr zajištěný nemovitostí. Na trhu najdete více druhů hypoték. Původním cílem hypotečního úvěru je financování bydlení, tedy hypotéka byla využívána na stavbu, rekonstrukci a koupi nemovitosti – takovou hypotéku můžeme považovat za účelovou. Existuje také hypotéka neúčelová, u níž můžete získané peníze využít podle vlastního uvážení. Tato hypotéka se nazývá americká hypotéka a je to vlastně forma neúčelového úvěru zajištěného nemovitostí. Dalším hypotečním produktem je refinancování hypotéky, které vám umožní získat výhodnější úrokovou sazbu a podmínky pro svou stávající hypotéku. Refinancovat můžete jak účelovou tak neúčelovou hypotéku.

Najděte nejvýhodnější hypotéku

Vybrat si správnou hypotéku a vyřídit ji je náročnější záležitost, a proto je pro zájemce výhodnější srovnat si více nabídek a vybrat si takovou hypotéku, která vás vyjde na splátkách nejlevněji a její parametry vám budou vyhovovat.

Jakou hypotéku můžeme zařídit

Hypotéka online Vám zajistí nabídky od stabilních českých bank, ze kterých si vyberete tu nejvýhodnější. Vybranou hypotéku Vám pomůžete vyřídit a celým procesem Vás provede hypoteční specialista dané banky. Stačí vyplnit, krátký online formulář na hlavní stránce tohoto webu. Po vyplnění formuláře se s vámi spojí hypoteční specialisté pro dohodnutí schůzky, na které vám představí nabídku hypotéky. Bude na Vás, kterou hypotéku si vyberete.
Můžeme Vám zajistit hypotéku účelovou – koupě, stavba, rekonstrukce nemovitosti, ale také neúčelovou hypotéku zvanou také americká hypotéka nebo refinancování hypotéky (účelové nebo americké). Úrokové sazby začínají již na 2,5 % p. a. Hypotéka může být již od 200 000 Kč až do 15 000 000 Kč, ve vztahu k ceně nemovitosti může být až do 100% ceny nemovitosti (vyjímečně i 120%). Do nabídky patří i hypotéka bez dokládání faktur, bez dokládání příjmů. Hypotéku může získat občas ČR nebo cizinec s trvalým pobytem na území České republiky. Požádejte nezávazně o nabídky hypotéky na hlavní stránce webu hypotéka online.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: