apartmány v centru Lipna

Lipno – bezkonkurenční ubytování

 

Chcete se ubytovat na Lipně za bezkonkurenční ceny a přitom si dopřát vysoký komfort a kvalitu? Jestli ano, měli byste vyzkoušet naše apartmá, které jsou lokalizovány přímo v centru Lipna.

Poloha apartmánů

Naše apartmány v centru Lipna se nacházejí nad Vltavou a stávají se tak ideálním bodem s maximální dostupností jak pro zábavu, nákupy, tak pro využití veškerých zdejších služeb. Navíc se apartmány nacházejí pár desítek metrů od pláže či sjezdovky.

Proč právě my?

Jestliže hledáte klidné místo k odpočinku, či aktivnímu pobytu nabízíme nad poměry vysoce kvalitní ubytování v apartmánu do detailu zařízeném. Náš apartmán je určen i pro pracovní dovolenou, jezdí k nám klienti volněji pracovat z profesí, jako jsou novináři, spisovatelé, programátoři, manažeři aj. pro vlastní a novou inspiraci.

Rodina? Ano

Pokud se chystáte na rekreaci sami či s rodinou není problém, naše apartmá poskytují dostatek místa a komfortu i pro více početnou rodinu!

Komfort na prvním místě

Luxusní apartmá na Lipně nabízí 120 m² s bezkonkurenčním vybavením pro uspokojení těch nejvyšších nároků.

Apartmá na Lipně se skládá z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a dětského/pracovního pokoje. K dispozici Vám budou všechny elektrické spotřebiče a veškerá moderní výbava (LED TV, Wifi, pračka, lednička, myčka, trouba, notebook, mikrovlnná trouba, rychlovarná konévka apod.)

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: