apartmány lipno

Ubytování na Lipně

 

Rádi byste někam vyrazily s rodinou, ovšem nechce se Vám dávat příliš vysoké sumy za dovolenou v zahraničí?

Nevěšte hlavu, i v česku může být hezky! Pokud si chcete, odpočinou od každodenního pracovního stresu a přitom neutrácet vysoké sumy za předražené dovolené v zahraničí bude pro Vás přehrada na Lipně to pravé.

Přehrada Lipno

Pokud se chystáte strávit příští dovolenou v oblasti lipenské přehrady budete potřebovat kvalitní ubytování pro Vás, případně pro Vaši rodinu, což Vám zařídíme za velmi přijatelné ceny, při velmi přijatelných podmínkách.

Ubytování Lipno

Naše společnost Vám nabízí ubytování na Lipně v luxusních apartmánech pro celou rodinu za velmi výhodné ceny. Ubytování v prostorném luxusně zařízeném a kompletně vybaveném apartmánu v centru Lipna nad Vltavou s ideální turistickou dostupností.

Apartmány Lipno

Naše společnost nabízí bezkonkurenční ubytování na přehradě Lipně v poměru cena:kvalita. Ať už si chcete dovolenou užít s celou rodinou, přítelem/přítelkyní či si jen povyrazit s kamarády bude pro Vás ubytování v našich apartmánech jistě tím pravým.

Poloha apartmánů

Naše apartmány se nacházejí v centru Lipna nad Vltavou a stávají se tak ideálním bodem s maximální dostupností jak pro zábavu, nákupy, tak pro využití veškerých zdejších služeb. Navíc se apartmány nacházejí pár desítek metrů od pláže či sjezdovky.

Vybavení apartmá Lipno

V apartmá o výměře 120 m² nechybí prostorná sedací souprava, domácí kino, LCD televize, HD programy, balkón, kuchyně s veškerým vybavením včetně pračky, mikrovlnky, trouby, rychlovarné konvice a dětské jídelní židličky pro Vaše ratolesti. Dále se v apartmánu nachází dětský pokoj, ložnice, koupelna a k dispozici budete mít i sklepní místnost.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: