Zážitkové dárky

Víte, co jsou zážitkové dárky? Je to asi 2 roky nazpět, kdy jsme řešila, co dát jako dárek tatínkovi  k narozeninám. Byli to 50. narozeniny, takže to mělo být něco speciálního a originálního.

Rozhodli jsme se s dalšími členy rodiny, že se na dárek složíme, abychom mohli pořídit opravdu dárek, který udělá radost a potěší. Ale velmi jsme se rozcházeli v nápadech a hlavně nám všechny ty naše dárky připadaly obyčejné, bez „jiskry“.

Let balónem pro dva

Let balónem pro dva

Pak jsem se dozvěděla od kamarádky, že ona řešila stejnou situaci před pár měsíci a s nadšením mi doporučila agenturu, která prodává zážitkové dárky.  Zážitky jako dárek?… skvělý nápad. Vybrala si agenturu Esennce dle referencí od známých. Navíc jsem zjistila, že již 3 rokem získala ocenění Shop roku v kategorii Zážitky a dárkyZážitkové dárky zasílá do druhého a je to vlastně hotový dáreček. Velmi mě ten nápad oslovil, vždyť co jiného v člověku zanechá vzpomínku než zážitkový dárek. Ihned jsem na internetu vyhledala www. Esennce.cz. Nestačila jsem se divit, co všechno je možné zažít a navíc to darovat někomu jako dárek.

Všechny zážitkové dárky jsou přehledně rozděleny do kategorií – adrenalin, vzduch, relaxace a masáže, krása a zdraví, auto – moto, hobby, gurmán, zážitkové pobyty a další.

Zážitkové dárky je možno vyhledávat i podle toho, pro koho je sháníte – např. zážitkové dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky pro dva.

Nakonec jsme se rozhodovali mezi třemi zážitkovými dárky, které nás oslovili jako vhodné dárky pro našeho tatínka – let balónem pro dva, víkend v pivních lázních a jízda ve Ferrari.

Výsledným zážitkovým dárkem byl nakonec let balónem pro dva, který si tatínek užil společně s maminkou. Oba byli nadšeni.  Fotky dnes ukazují každé návštěvě a celý průběh zážitku vypráví vnoučatům jako nejlepší zážitek svého života. Zážitkové dárky prostě nezklamou.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: