Žaluzie a jejich výhody.

Žaluzie jsou protisluneční i termo-izolační clony, které umí zachytit přímé sluneční světlo a umožňují regulaci jeho intenzity.

Vertikální žaluzie umožňují plynulou a snadnou regulaci světla. Nahradí těžké závěsy a jiné podobné „lapače prachu“. Vzhledem k velikému výběru barev a různých druhů materiálů, vytvářejí vysoce estetický a dekorativní prvek interiéru. Jsou ideálním řešením i pro předělení velikých místností, jak v moderních kancelářích tak i v domech nebo bytech. S vertikálními žaluziemi můžete řešit i zastínění atypických prostorů ať se jedná o trojúhelníkové nebo obloukové tvary. Jsou vhodné do firemních i bytových prostorů.

Horizontální žaluzie jsou nejpoužívanější žaluzie do oken plastových, euro oken, ale i do starších typů dřevěných dvojitých nebo špaletových oken. Nejčastější materiál, ze  kterého jsou horizontální žaluzie vyrobeny je hliník, který umožňuje vyrobit žaluzie ve veliké barevné škále, tím můžete vyjádřit svůj individuální styl a dodáte tak svému bytu moderní vzhled.

Horizontální žaluzie mohou být i dřevěné. Na lamely je používáno dřevo z afrického Abachi, vybírané v největší kvalitě bez suků a nerovností, ale také tradiční dřeviny, jako buk, javor, nebo třešeň. Tyto přírodní materiály přinášejí dotek přírody přímo ve vašem pokoji či kanceláři.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: