Zážitkové dárky

Sháníte vhodný dárek pro své příbuzné či známé? Zážitková agentura Esennce Vám nabízí mnoho netradičních zážitkových dárků, které určitě obdarované potěší!

Zážitkové dárky – darujte masáže

Masáže jsou populární zážitkové dárky. Stále velkým hitem je Thajská masáž, která se orientuje na celé tělo především na svaly kloubů, nohou a chodidel. Thajská masáž je vhodná pro každého a působí velmi dobře na celkovou únavu těla, bolesti zad nebo hlavy. Masér či masérka se klienta dotýkají rukama, lokty, koleny, chodidly a také využívají váhu svého těla. Darujte zážitky jako dárek a zvolte Thajskou masáž.

thajská masáž

thajská masáž

Myslíte si, že med je vhodný pouze do čaje? Omyl, dopřejte sobě nebo svým známým medovou masáž. Mezi netradiční zážitkové dárky patří medová masáž. Medová masáž je prospěšná nejen k Vašemu zdraví, ale zároveň má i příjemné relaxační účinky. Záda jsou potřena voňavým mírně rozehřátým medem, který je poté mírnými pohyby vmasírován do pokožky. Tato masáž má silné detoxikační účinky a zbavuje tělo toxických látek. Medová masáž působí proti nemocem, stresu, únavě a celkově čistí organizmus, po masáži zanechává pokožku sametově hladkou. Dopřejte medovou masáž nejen sobě, ale i svým blízkým. Tato masáž je náš tip na zážitkové dárky, které udělají radost nejen Vám, ale i druhým.

Říká se, že čokoláda je skvělá na nervy a zlepšuje náladu. Vyzkoušejte Čokoládovou masáž, která napomáhá ke zlepšení nálady, zbavuje stresu, napětí, uvolňuje namožení svalstva. Nechte své tělo uvolnit na hodně oblíbené pochoutce, kterou je čokoláda. Po čokoládově masáži se budete cítit uvolněně a svěží a vůni čokolády budete cítit ještě celý den. Čokoládová masáž jistě vykouzlí usměv na každé tváří, kterou obdarujete tímto zážitkovým dárkem.

Nechte se hýčkat. Využijte naše zážitkové dárky a vybírejte z bohaté nabídky masáží. Jistě zvolíte tu pravou masáž. Masáž je výborným zážitkovým dárkem, který potěší nejen ženy, ale i muže.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: