Rozhodujete se, jaké dveře do vašeho bytu?

Shrnovací dveře jsou charakteristické především svým tichým chodem a designem, který se velmi přibližuje klasickým přírodním materiálům. Nejde jen o funkčnost, ale také o výsledný estetický dojem, který Vám shrnovací dveře poskytují. Pro dokonalé sladění okolního interiéru a dveří a případné překrytí stávajících zárubní se používá obložka rámu v barvě shrnovacích dveří. Uzavírání shrnovacích dveří a stěn může být řešeno klasicky na magnety s madly nebo uzamykatelné s koulí.

Interiérové shrnovací dveře jsou již dle svého názvu určeny především do bytových prostor, ale často jsou k vidění i ve firmách pro oddělení či zastínění prostor v kancelářích či výrobních prostorech.

Velmi často používané jsou i koženkové hrnovací dveře, které nejen šetří Váš prostor, ale plní i funkci klasických dveří, díky použití hrubé koženky, která dovede ztlumit zvuk. Základem shrnovacích koženkových dveří je sololitové lamely s dřevotřískovým dílem, které jsou pokryty koženkou s textilním podšitím.

Nejpopulárnější jsou plastové shrnovací dveře. Dveře vynikají dlouhou životností s potřebou minimální údržby a po dlouhou dobu si zachovávají svůj vzhled. Výhodou je možnost rozšířit standardní modely dveří pomocí přídavných lamel. Lamely můžou být prosklené i plné. Maximální výška stavebního otvoru je u plastových shrnovacích dveří je až 252 centimetrů.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: