Nová vrata jedině od DoorHan

Nakupování může být pro někoho zábava, ovšem to se nejspíš odvíjí od druhu zboží, které si hodláme pořídit. Stejně odlišné jsou také podmínky, které si klademe, když něco nakupujeme – jiné parametry totiž vyžadujeme u výrobků, jenž nám mají vydržet krátkou chvíli, než u produktů, jenž pořizujeme třeba jen jednou za život a očekáváme tedy jejich dlouhodobou funkčnost.

Co však hraje důležitou roli nejspíš u obou zmíněných případů, je kvalita, kterou bude většina lidí vyžadovat, a u výrobků pro delší dobu užívání obzvlášť. S tím je však spojena i cena, která je u takových produktů obvykle vyšší – pokud ovšem nenarazíte na výhodnou nabídku koupě, kde tomu tak být nemusí. Nevěříte? Věřte, my vám totiž právě nyní jednu takovou nabízíme.

Garážová vrata DoorHan jsou vyráběna za pomocí nejmodernější technologie a v nově vybavených halách v Kadani v České republice, což umožňuje poskytnou opravdu dobré výrobky, zvlášť když se k tomu připočte využívání zkušeností, které tato firma získala za dobu své existence.

Navíc jsou některé díly, konkrétně tedy například sendvičové panely pro sekční vrata, vyráběny ve velkých objemech na automatických linkách, což snižuje náklady a je poté možné stanovit nižší ceny. Tím ale sériová výroba končí a nastupuje individuální přístup a originální výrobky, poněvadž garážová i průmyslová vrata, která DoorHan vyrábí, jsou dělány zákazníkům na míru. A to jak v oblasti velikosti vrat, tak také z hlediska designu, který může být pro řadu lidí rovněž podstatnou záležitostí.

Při určení velikosti vrat vychází klienti ze dvou základních typů garážových vrat, která se poté vyrábí v požadovaných rozměrech. První typ je označován jako RSD 01 a je ideální pro garážová vrata s nízkým nadpražím a s šířkou mezi jednotlivými zdmi do tří metrů.

 

Mnohem prodávanější je však druhá možná varianta – typ RSD 02, poněvadž tyhle vrata jsou vhodná pro většinu garáží a umožňují různé konstrukce stropu i nadpraží. Šířka otvoru může být přitom až do šesti metrů.

 

Co se vzhledu vrat týče, tak zde má také zákazník široké pole působnosti, neboť vybírá například barvu, kterou vrata budou mít. A to z osmi standardních barev podle vzorníku RAL, dále jsou k dispozici barvy imitující dřevo, kterých je šest, a pokud tohle nebude stačit, po domluvě lze průmyslová i garážová vrata vyrobit v jakékoli barvě podle vzorníku RAL.

 

Design tvoří také typy panelů a povrchů, jenž zákazník ovlivňuje svojí volbou opět z několik nabízených variant. Jejich výčet včetně obrazových ukázek naleznete na stránce http://www.univers.cz/garazova-vrata, kde je také vzorník výše zmíněných barev a v neposlední řadě i kontaktní formulář, abyste se mohli doptat na jakékoli dotazy, které vás třeba napadnout.

Výroba  v České republice umožňuje k produktům poskytnout také rychlý servis, což je určitě další plus a impulz alespoň k tomu, abyste navštívili uvedené stránky a podívali se po podrobnějších informacích. Protože tak výhodná nabídka na kvalitní garážová či průmyslová vrata se jen tak nemusí opakovat.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: