Zážitkové dárky

V posledních letech se i u nás ujal svátek, který se slaví 14. února a to je svátek zamilovaných – Valentýn. V tento den si zamilovaní dávají z lásky různé dárky, pro potěšení toho druhého. Neobvyklými, ale jistě velmi milými a zajímavými dárky k Valentýnu jak pro ženu, tak pro muže jsou zážitkové dárky. Dárek k Valentýnu v podobě zážitkového certifikátu nezklame.

Zážitkové dárky pro ženu

Nabízíme pár tipů. Velmi osvědčené zážitky jako dárek jsou masáže. Masáž pomáhá zregenerovat tělo a relaxovat duši. Přináší úlevu od bolavých zad či pomáhá zkrášlit a vylepšit stav pokožky. Darovat můžete například aromatickou masáž či masáž lávovými kameny.

Masáž si můžete užít i společně ve dvou. Taková čokoládová masáž pro dva je úžasnou relaxací plnou vůně čokolády navíc ve společnosti své milované polovičky. Společné zážitkové dárky prohlubují a posilují vztah.

Další vhodný zážitek jako dárek může být i Změna Image, obzvlášť pokud slýcháváte svou drahou, že už fakt neví, co s těmi vlasy či co si má vzít na sebe? Profesionální tým pomůže tyhle problémy vyřešit.

Zážitkové dárky pro muže

Co takhle jízda v legendárním vozu Hummer? Nebo super rychlá jízda na okruhu ve voze Ferrari? Tři, pět nebo osm kol? Čím víc, tím líp. Nebo touží Váš milovaný po možnosti si vyzkoušet řídit Boeing? Kupte mu simulátor řízení tohoto letounu.

Společně si můžete užit Valentýna na některém z pobytových zážitků. Stereotyp necháte doma a užijete si příjemnou změnu prostředí a péči personálu některého z kvalitních hotelů. Můžete si vybrat zážitkový pobyt s masážemi, se saunou či soukromým whirpooll (Krkonošská relaxace, Oderská relaxace, Luxusní wellness víkend Krkonoše, Wellness víkend pro dva). Pětichodový love dinner při svíčkách a snídani do postele nabízí zážitek Zámecká romantika na Hluboké.

Darujte zážitkové valentýnské dárky, určitě budou náležitě oceněny Vaší Láskou. Zážitkové dárky k Valentýnu jsou originální a neotřelý způsob, jak obdarovat milovanou osobu.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: