Zážitkové dárky

Pokud chcete někoho obdarovat nebo jen tak potěšit, tak čtěte dál. Zážitkové dárky pro muže i ženy budou jistě nezapomenutelným zážitkem.

Už jste někdy měli tu možnost sednout si za volant Ferrari a „zařádit“ si na okruhu? U zážitku Jízda ve Ferrari máte možnost řídit nebo se nechat svézt s vyškoleným instruktorem, který Vám ukáže, co takový vůz dokáže. Ferrari pod kapotou skrývá 490 koňských sil, zrychlení z 0 – 100km/hod trvá pouze 3,9 sekund. Ferrari dosahuje až 319 km/hod. Na závěr této jízdy obdržíte fotografii. Tato jízda se určitě stane nezapomenutelným zážitkovým dárkem nejen pro muže ale i pro odvážné ženy.

Hodně oblíbené zážitkové dárky jsou jízdy v legendárním terénním voze Hummer. Tento zážitkový dárek lze využít v největším v Hummer centru, který se nachází kousek od Prahy. Na tento zážitek můžete vyrazit společně s celou rodinou, kdy se tento zážitek vryje do paměti nejen Vám ale i dalším účastníkům, které můžete svézt ve voze Hummer. A aby toho nebylo málo, po skončení tohoto zážitku obdržíte od Hummer centra volné vstupenky Hummer tvrze, která se nachází přímo a areálu Hummer centra.

Mezi praktické zážitkové dárky patří Škola smyku, která je vhodná pro každého kdo vlastní řidičský průkaz sk.B. Prožijte zážitek Škola smyku a jízda na sněhu již pro Vás nebude tabu. Škola smyku obsahuje dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části si spolu s instruktorem projdete různé části výuky. Po této části následuje část praktická, kdy si již vyzkoušíte jízdu v autě na speciálně upraveném povrchu a zároveň se naučíte jak se chovat v případech nepříznivých podmínek. Takové zážitkové dárky určitě přijdou vhod.

Vybírejte z naší nabídky zážitků.  Zážitky jako dárek jsou čím dál oblíbenější a výběr je veliký. Jistě si vyberete a plně pak prožijete svůj zážitek vy nebo Vámi obdarovaní.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: