Společenské hry

Pokud si vaše dítě rádo hraje a vy nejste jiní, není nic jednoduššího než pořídit jednu z mnoha rodinných her, se kterými se celá rodina zabaví na dlouhé hodiny.

Pořiďte vaší ratolesti pexeso s tématikou dinosaurů, nebo gormitů. Vaše dítě si hraním pexesa procvičuje paměť, logické myšlení ale i trpělivost. Zahrajte si s vaší ratolestí jednu z nejoblíbenějších dětských společenských her.

Mezi společenské hry patří i kostky a domino. Plastové kostky mají na sobe nalepené obrázky, které po složení tvoří obrázek. Jedná se vlastně o určitý druh puzzlí. Otáčením kostek lze dosáhnout vytvoření i jiných obrázků, takže vaše dítě se s kostkami nudit opravdu nebude. Kostky mají vždy stejný motiv jako například Bořka stavitele, medvídka Pú, nebo Sněhurku, či tématiku s domácími zvířaty.

Hra domino je u dětí velmi oblíbená, navíc si při jejím stavění procvičují motoriku, fantazii, ale hlavně trpělivost. Domino má, stejně jako kostky, několik motivů jako například Hello Kitty, nebo motiv afrických zvířat známé z filmu Madagaskar. Nejen děti, ale i dospělí ocení především domino o více dílech, což znamená samozřejmě více zábavy. Takovou zábavu vám může přinést domino Rally, které se skládá z dvouset dílků. Našemu internetovému hračkářství nechybí ani klasické černo-bílé domino, jak ho známe my, i naši rodiče, či prarodiče.

Jednou z velmi oblíbených her jak pro děti, tak i pro jejich rodiče je samozřejmě společenská hra Člověče nezlob se. Tuto hru hrál ve svém útlém věku snad každý. V naší bohaté nabídce se nachází i dětské Monopoly,

Starší děti může zaujmout dřevěný hlavolam, se kterým si užijí spoustu zábavy a procvičí vlastní motoriku a trpělivost. Nechte vaši ratolest, ať si potrápí hlavičku s hlavolamem ve tvaru molekuly, nebo kvádru.

Vaši milé, předškolní ratolesti můžete pořídit společenskou hru Junior, která je kompletně v anglickém jazyku. Hra obsahuje nejzákladnější anglická slovíčka.

Fonetip

www.jupihračky.cz

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: