obojek proti štěkání

Elektrické obojky pro psy

 

Koupily jste si štěňátko a chcete, aby Vás nyní i v budoucnu poslouchalo na slovo? Ovšem nemáte čas ani peníze trávit se psem desítky hodin na cvičišti?

Nevěšte hlavu

Jestliže chcete mít svého psa neustále pod kontrolou, jsou tu pro Vás elektrické obojky pro psy!

Elektronické obojky

Elektrické obojky jsou pro Vás to pravé. Jestliže chcete cvičit a vychovávat svého psa snadno, rychle, přesně a účinně. Elektronický výcvikový systém se skládá z vysílače a obojku, díky své efektivitě a přesnosti Vám pomůže cvičit vašeho psa s vysokou efektivitou.

Sedni, lehni, fuj, nesmíš

Tyto a i jiné povely budou pro Vašeho psa denním chlebem! Elektrické obojky můžete aplikovat již na 5 měsíčním štěňátku.

Jak to funguje

V ruce budete držet dálkový vysílač, který umožňuje dávat povely na značnou vzdálenost do obojku, který bude mít Váš pes na krku. Funkce výcvikových sad jsou dle modelů různé.

Cvičení – IMPULS

Aby pes správně pochopil spojitost mezi impulsy a jeho nesprávným chováním, stiskněte tlačítko přesně ve chvíli, kdy Váš pes dělá něco nedovoleného. Z počátku se doporučuje začít pouze se zvukovými signály. Pokaždé, když pes udělá něco špatného zvukovým signálem mu dáte jasně najevo, že to nesmí.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: