elektrické obojky

Elektronickeobojkypropsy.cz

 

Potřebujete mít svého psa pod okamžitou kontrolou? Ovšem nechce se Vám utrácet zbytečné peníze a zbytečně strávený čas na cvičišti?

Potom tu pro Vás máme ideální řešení!

Elektrické obojky pro Vašeho psa

Pomocí elektrických výcvikových obojků, které se skládají z vysílače, a obojku samotného můžete cvičit Vašeho psa velmi rychle s vysokou efektivitou. Díky elektrických obojků dosáhnete výsledku, kterého byste s jinou metodou nikdy nedosáhli.

Elektrický obojek můžete začít používat u 6-ti měsíčního štěněte a nezáleží na rase či plemeni. Obojek můžete použít jak u 30ti kilového bulldoga, tak u 2 kilové čivavy.

Pouze brnění

Název je tak trochu matoucí, ovšem pravda je jiná! Stisknutím tlačítka na vysílači do svého psa žádný proud nepouštíte! Jedná se pouze o mírné vibrace, které dají Vašemu mazlíčkovi dost dobře najevo, že dělá něco špatně. V ruce Vámi držený umožňuje dávat povely na značnou vzdálenost. Funkce výcvikových sad jsou dle modelů různé – záleží na ceně.

Jak na to

Všechno ovládáte pomocí malého ovladače, který budete držet v ruce a regulujete jím jednotlivé výboje, které Váš pes za určité úkony dostane. Pokud Váš mazlíček udělá něco špatně, například: uteče, bude hrabat, přeskočí plot, bude se honit za jinými zvířaty apod. je potřeba mu to dát patřičně najevo, ovšem pokud udělá něco správě je zase zapotřebí ho patřičně odměnit pomocí pohlazení či pamlsku.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: