Pronajměte si dedikovaný server

Každá správná větší společnost teď potřebuje mnoho prostoru na internetu. Snad veškerý pohyb v podnikání, děje se nyní online. Pokud potřebujete pro své podnikání na internetu velké množství prostoru a zároveň nechcete, aby Vám do systému někdo nahlížel, je pro Vás dedikovaný server tou nejvhodnější službou. Dedikovaný server si pronajmete od společnosti G2server, ten bude umístěn v datacentru. Pronájem obsahuje i konektivitu na páteřní síť.

Dále se od G2server dočkáte pomoci při hardwarových problémech. Další už bude jen na Vás. Do Vámi pronajatého serveru nebude mít přístup nikdo bez Vašeho svolení. A to ani G2server. V průběhu pronájmu bude dedikovaný server Vaším výhradním královstvím. Pokud Vám vyhovují dedikované servery bez správy, u G2server budete jistě spokojeni.

Všechny dedikované servery, které G2server nabízí, jsou od společnosti HP. Což Vám dává jistotu, že Vámi pronajatý server bude pracovat bez problémů velmi dlouhou dobu. Značka HP je značkou zaručující kvalitu. Každý pronajatý server obsahuje dva disky, takže nehrozí, že by se data při problémech zničila. Data jsou vždy na obou discích. Což by ovšem nemělo být důvodem k tomu, abyste si nedělali zálohy dat.

Pronájem je dohadován na dobu určitou. Po této době si můžete server za symbolických 99 korun českých koupit a ponechat ve svých rukách. Při potřebě, během pronájmu, je možné oslovit společnost G2server s požadavkem na nový hardware jako například nový pevný disk, další procesor nebo rozšíření paměti. Značkové dedikované servery od společnosti G2server Vám donesou naprosté pohodlí i tím, že se budete moci o server starat z mobilního telefonu či tabletu, což u managed serverů možné není. G2server je společnost, která svému oboru rozumí. Při jakémkoliv problému s hardware, Váš server vyšetří odborník a navrhne účinné řešení. Věřte odborníkům, své věci rozumějí opravdu ze všech nejlépe.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: