Satelitní přijímače

Satelitní přijímače- satelitní příslušenství umožňující dekódování přijatého satelitního signálu a další přesun tohoto signálu do televizoru. V některé literatuře se můžeme s označením satelitní set-top-box. Satelitní signál je šířen třemi různými způsoby: nekódované jako FTA, a dva druhy kódovaných FTV a konkrétní kódování daného TV programu.

Satelitní přijímače jsou na trhu nabízeny v různých funkcích a v různém cenovém horizontu.

Nejlevnější jsou jednoduché jednotunerové přijímače- v tomto typu přijímačů může divák sledovat nebo poslouchat pouze jeden TV nebo rozhlasový pořad v témž okamžiku. Lepší volbou jsou proto přijímače sice s jedním tunerem, ale s větším počtem výstupů pro napojení další audiovizuální techniky. Pokud má zákazník starší televizor musí si pořídit přijímač s RF modulátorem spojit tak přijímač s televizorem jako běžnou anténu.

Dvoutunerové satelitní přijímače jsou dražší záležitosti s možnostmi mnoha doplňků a vylepšení. Právě takto můžeme v danou chvíli sledovat a nahrávat odlišný pořad.

HDTV satelitní přijímače– mají smysl pouze pokud uživatel vlastní HD televizor. HDTV přijímače přenáší signál v HD rozlišení a zlepšují divákovi zážitky ze sledovaných programů. Lze se setkat i se zkráceným označením jako HD satelitní přijímače.

HDD satelitní přijímače- u těchto přijímačů může uživatel sledovat a nahrávat různé pořady. Taktéž je možné přijímač propojit s osobním počítačem a data nahrávat na DVD.

Nejmodernějším typem jsou multifunkční satelitní přijímače, jež dokáží částečně nahradit funkce osobních počítačů. Přijímače mohou být propojeny s internetem.

Fonetip s.r.o.

www.satelitni-komplety-shop.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: