Skylink

Skylink- s počtem bezmála 1 milionu uživatelů nejrozšířenější satelitní platforma na českém trhu, aktivní též na Slovensku. V České republice je platforma Skylink provozována společností TradeTec a. s.

Z nabídky Skylink je možné vybrat si ze čtyř druhů standartních karet pro příjem televizního a rozhlasového signálu. Nejlevnější druh karty Karta Skylink Standard poskytuje možnost časově neomezeného příjmu bezplatných českých a slovenských TV stanic a dvouměsíční příjem jiných, placených TV stanic, ovšem bez HD rozlišení. Dražší je Karta Skylink Standard HD, která poskytuje rovněž neomezený příjem základních českých a slovenských televizních a rozhlasových stanic spolu s bezplatným dvouměsíčním příjmem většího množství TV stanic než Karta Skylink Standard, a navíc s některými v HD rozlišení.

Třetí z nabízených Skylink karet souvisí se současnou změnou v kódovacím systému. Ze staršího systému CryptoWorks přechází Skylink na modernější Irdeto PI – sys. Pro zákazníky vlastnící modul Irdeto, ale kartu CryptoWorks, byla vyvinuta Karta Skylink VÝMĚNA.

Poslední možností je Karta Skylink ČT. Ta umožňuje časově neomezený příjem stanic České televize včetně nekódovaných stanic jako Óčko, TV Noe, TA3 apod. Po uhrazení poplatku získává tato karta stejné vlastnosti jak Karta Skylink Standard.

Vhodnou do domácností je Karta Skylink NEXT určenou pro zákazníky se zájmem o druhou kartu. Umožňuje nezávislé sledování stejných programů na dvou televizorech. Někdy nabízená je i Karta Skylink Sezóna.

Skylink nabízí také několik balíčků. Cenově nejvýhodnější je ten s označením Gratis. Zdarma ho získávají všichni uživatelé Skylink. Tento balíček umožňuje časově neomezeně přijímat základní české a slovenské rozhlasové a TV stanice.

Placené balíčky Multi a Kombi jsou velice podobné cenově i do počtu možnosti příjmu TV stanic. Dražší Kombi včetně několika stanic navíc oproti Multi, nabízí některé stanice v HD rozlišení. Kompletně v HD rozlišení je balíček HD Plus. Samozřejmostí je přikoupení různých balíčků obsahující různé TV programy k libovolnému z uvedených balíčků. Pro zájemce existuje i balíček Komplet, obsahující veškerou nabídku Skylink.

Předplatitelé placených balíčků navíc pravidelně odebírají lifestyle časopis Magazín Skylink TV, s přehledným programem 67 televizních stanic a s reportážemi a novinkami ze světa osobností sportu, kultury, gastronomie atd.

Fonetip s.r.o.

www.satelitni-komplety-shop.cz

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: