Chladící vitríny pro gastronomii

Není chladící vitríny jako chladící vitrína. Existuje řada typů, které se dělí podle velikosti, vybavenosti, ale také na základě použití. Jedno mají však všechny chladící vitríny společné, jsou nepostradatelným pomocníkem pro gastronomii.

Chladící technika

V gastronomickém průmyslu je chladící technika využívání od restaurace, hotelu, přes cukrárnu, jídelnu, až po supermarket nebo malou prodejnu. Všude tam, kde je potřeba uchovat potraviny v chladu, najdete chladící vitríny.

Chladící vitrína obslužná

Chladící vitrína obslužná nachází největší uplatnění především ve velkých supermarketech a hypermarketech, tedy tam, kde je třeba obsloužit řadu zákazníku a mít přitom, co široký výběr zboží. Liší se od sebe navzájem teplotním rozmezím podle potravin, které jsou v nich uchovávány.

Cukrářská pultová chladící vitrína

V cukrárnách a kavárnách se využívají chladící vitríny cukrářské, kde se teplota pohybuje od 4 do 12°C nad nulou. Velké prosklené stěny spolu s vnitřním osvětlením umožňují efektivní prezentaci nabízeného cukrářského sortimentu zákazníkovi na několika řadách polic. Cukrářská pultová chladící vitrína je doplněna praktickou pracovní deskou.

Chladící vitríny přístěnné

Oblíbené jsou také chladící vitríny přístěnné, které zabírají minimum místa a jejich police pojmou řadu zboží, které je díky otevřenému systému snadno dostupné zákazníkovi. Umožní například nabídnout chlazené nápoje a bagety v trafice nebo na čerpací stanici.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: