Profesionální servis

Profesionální servis

Velmi důležitý je profesionální servis, díky němuž budete mít svůj přístroj rychle opravený a fungující. Cílem Miphone servisu je především stoprocentní profesionalita a lidský přístup. Snaží se udělat pro zákazníky maximum, aby byli spokojeni. Ke každé opravě zdarma vyčistí displej Vašeho přístroje od nečistot, které se usazují za sklíčkem.

Zablokováno

Zablokováno?! To je informace, kterou vidí každý na svém mobilním telefonu či tabletu nerad. Co teď s tím, jak zařídit odblokování jednoduše a rychle, abyste mohli mít své zařízení u sebe? Tato situace se stává, když si dovezete nebo si necháte poslat mobilní telefon nebo tablet ze zahraničí. Telefon je zablokován na české operátory a je tedy třeba provést odblokování telefonu. Odblokování iPhone nebo odblokování iPad není pro servis žádný problém. Vše zvládnou rychle a bez velkých průtahů.

Pokud potřebujete uspořit nejen čas, ale i peníze, chcete profesionální přístup servisu a chcete získávat užitečné informace ze světa Applu, určitě neváhejte!

Nemusíte s místa

Pokud potřebujete iPad servis nebo servis iPhonu či iPodu a nechcete se hnout z místa, je pro Vás servis Miphone tím nejlepším řešením. Nemusíte se zařízením do servisu sami. Zařízení k opravě zašlete, oni opraví a zase Vám ho zašlou zpátky. Rychle a jednoduše bez protahování.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: