Elektronické cigarety

Elektronická cigareta je zdravou, moderní a v dnešní době velmi žádanou alternativou ke klasickému kouření cigaret. E-cigareta zajistí uživateli zdravější kouření bez vdechování dehtu, škodlivých látek (které jsou obsaženy v klasických cigaretách) do těla a také bez popela a plamene. Kouřením elektronických cigaret dostane uživatel (e-kuřák) do svého těla potřebný nikotin, ale bez až 4000 jedů, které jsou obsaženy v klasických cigaretách. Elektronické cigarety jsou nehořlavé a může ji uživatel použít opakovaně.

Ke kouření elektronických cigaret mají lidé mnoho důvodů. Některými z nich jsou snížení zdravotních rizik při kouření, kouření je bez zápachu, popela a nedopalků, nedochází ke žlutnutí prstů u rukou a zubů, e-cigarety e mohou kouřit kdekoliv a v neposlední řadě je kouření elektronických cigaret mnohem levnější.

Elektronická cigareta vypadá jako klasická cigareta. Na trhu se objevuje čím dál tím více různých druhů a podob elektronických cigaret v různých barvách a provedeních. Vyrábějí se i elektronické cigarety v podobě slim, které díky svému vzhledu upřednostňují spíše kuřačky dámy.

E-cigareta se skládá z náplně, rozprašovací – atomizační komory, kontroloru čipu a lithiové baterie. E-cigrety jsou poháněny mikroelektronickou technologií. Po jejím „zapálení“ se rozsvítí indikátor a tak e-cigareta svítí.

A co je kouzlem e-cigarety? V atomizační komoře se náplň – nikotinový roztok zahřeje a mění na páru. E-kuřák vdechne náplň, tím dostane do svého těla dávku nikotinu a vydechne kouř. Vydechnutý kouř z elektronické cigarety je jen mlha páry, která neškodí okolí, je ekologicky šetrná a nezapáchá. Pokud stojíte v blízkosti e-kuřáka a máte zavřené oči, i po jeho „zapálení“ si cigarety neucítíte, že kouří.

Elektronická cigareta je fenomén doby, ale také zdravější, pohodlnější a příjemnější kouření.

 

Pokud jste se nechali „zlákat“ a chcete vyzkoušet kouření e-cigarety, neváhejte si tuto kouzelnou cigaretu zakoupit na www.ecigareta-marion.cz Tento internetový, ale také kamenný obchod nabízí několik druhů a mnoho provedení e-cigaret. Naleznete zde E-liguidy, Cartomizéry, Echomizéry, Tanky, cartidge. Prostě vše potřebné k vašemu zdravějšímu kouření. Nemusíte mít obavy při jakýmkoliv problému nebo náhodném poškození e-cigarety. E-cigarety Marion samozřejmě nabízejí veškeré náhradní díly na e-cigarety (nabíječky, atomizéry…). Doplňkovým sortimentem e-cigaret Marion, které si můžete zakoupit, jsou různě barevná pouzdra několika velikostí, šňůrky na krk, plnící lahvičky, Driptipy a redukce. Tento e-shop nabízí lákavou, širokou a velmi pestrou nabídku elektronických cigaret. Jistě si každý z vás vybere tu nejvhodnější a nejlepší e-cigaretu Marion.

 

 

 

 

 

 

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: