Český výrobce Amix

Český výrobce Amix

Český výrobce sportovní výživy Amix se stal v poslední době velice populárním. Kvalita výrobků Amix je silně nadprůměrná a na českém trhu patří k tomu nejlepšímu, co může sportovec v oblasti sportovní výživy zvolit. Spousta výrobků dokonce obsahuje patentované složky, které zaručují ty nejlepší výsledky.

Nabídka

Nabídka Amix Nutrition je jedna z nejvíce rozsáhlých, které na trhu nalezneme. Mezi proteinovými přípravky je velmi kvalitní Amix IsoPrime CFM Protein, který je naprosto ideálním přípravkem do redukčních diet, protože obsahuje velmi nízký podíl sacharidů, což je při požadavku na redukci tělesného tuku mnohdy rozhodující. Mezi spalovači tuků je velmi oblíbený Thermocore, který funguje na principu termogeneze – mírného navýšení tělesné teploty. Mezi tvrdě trénujícími sportovci si oblibu získala kloubní výživa Amix Osteo DW z řady Muscle Core. Celá tato řada vznikla ve spolupráci s profesionálním kulturistou Dennisem Wolfem.

Amix tým

Společnost Amix je především fitness nadšencům velmi dobře známá díky Amix týmu, do kterého patří takové hvězdy jako Dennis Wolf, Katka Kyptová, Milan Šádek a Nikol Weiterová. Všichni tito sportovci, kteří jsou firmou Amix sponzorováni, patří do profesionální divize IFBB.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: