Modernizujte vybavení obchodů

Pořiďte si moderní vybavení obchodu, které se skládá nejen z chladicích pomocníků, ale i ze širokého sortimentu regálových systémů, které sednou na míru Vaší prodejně. Bez kvalitního vybavení, které musí splňovat náročné normy Evropské unie, se neobejde žádný podnik. A navíc nezapomínejte, že estetika je dnes na prvním místě!

Chladící vitríny

Zaměřme se tedy nejdříve na chladící vitríny do cukráren, restaurací nebo supermarketů. Jak sám název napovídá, je toto vybavení obchodů spojeno chlazení potravin s prezentací zboží ve vitríně. Elegantní cukrárnu zaručeně ozdobí precizně provedené vitríny, ve kterých budou vystavené lahůdky vypadat ještě lákavěji, a zájem o ně bude veliký.

Důležité je upoutat pohled a udělat na zákazníka dojem, proto i v supermarketech velice záleží, jak je zboží uspořádané a nabízené. K tomu, aby byly chlazené potraviny přehledně uložené, jsou jasnou volbou chladící vitríny nebo různé druhy chladících skříní a mrazících van. Příjemně oslovit a zaujmout zákazníka je základ!

Mějte tedy na paměti, že chladící vitríny jsou základním prvkem prodeje a prezentace potravin v řadě gastronomických zařízení. Zákazník si potřebuje vše prohlídnout přes čiré a čisté sklo, aby si mohl spokojeně vybrat.

Domácí chladící vitríny a vinotéky

Pro milovníky vína jsou ideální chladící vitríny, které umožní pořídit si domů vlastní vinotéku. Chladící vinotéky jsou velmi populární a jedná se o lednice s prosklenou přední stěnou, kde se uchovává víno při ideální teplotě. Chladící vitríny poskytují vínu ty správné skladové podmínky, které jsou zapotřebí.

Skladové regály

Mezi důležité vybavení malých i velkých skladů patří skladové regály, které mají velkou stabilitu, a přesto jsou snadné na manipulaci. Důležitým parametrem při jejich výběru je především nosnost, která by měla odpovídat skladovanému materiálu. Skladové regály
jsou ze snadno udržovatelného materiálu, takže máte ve skladě věci urovnané a dokonale přehledné v čistotě.

Ať už se jedná o obchody s květinami, pneumatikami či textilem nezbytným doplňkem jsou regály i uvnitř prodejny. Nabídka je široká a uzpůsobena tak, aby bylo prakticky využito každé místo obchodu – přístěnné regály, koutové regály nebo rohové regály. Díky tomu je zboží přehledně uspořádané a zákazníkům dobře přístupné, z čeho vyplývá, že zájem zákazníka o dané zboží bude rozhodně vyšší!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: