Vybavení obchodů za akční ceny

Chcete si pořídit obchodní vybavení do nově otevřeného prodejny nebo obnovit staré zařízení? Odrazují Vás vysoké ceny zařízení? Ať už máte malý obchod nebo velký supermarket, nyní můžete sehnat kvalitní vybavení obchodů za příznivé ceny pro každého podnikatele.

Chlazené potraviny

Stále se zpřísňující nařízení Evropské unie zabezpečují sice ochranu spotřebitele, ale zároveň značně stěžuje život podnikatelům. Zjednodušte si svůj byznys díky uchování potravin v chladících vitrínách, které podléhají nejvyšším standardům kvality dle všeobecných norem.

Chladící vitríny udržují teplotu pro uchování potravin v rozsahu, jaký si sami předvolíte. Vitríny s agregátem jsou vybaveny automatickým odtáváním. Zevnitř osvětlená výstavní plocha je z nerezu, takže se snadno udržuje. Před únikem chladu a pro snadný přístup ke zboží slouží dvojitá skla. Jednoduše a přehledně tak chladící vitríny prezentují zboží Vašim zákazníkům.

Prezentace zboží

Vybavení obchodů nabízí i další produkty k prezentaci zboží, které nepotřebuje být v chladu. Ideální způsobem je praktický regál, který si snadno přenesete kamkoli a sestavíte do Vámi požadovaného celku. Kovový regál například nabízí snadnou údržbu, značnou pevnost a odolnost materiálu. Díky regálům vhodně uspořádáte zboží nejen na prodejně ale i ve Vašem skladu.

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: