Zámečnictví a kovovýroba

Potřebujete parapet nebo atiku? Sháníte oplechování jako ukončení fasády? Nic pro nás není problém, působíme na trhu už více než třináct let (ano, založení firmy se datuje do roku 1991, máme tedy opravdovou tradici jako má v moderní době jen málo tuzemských firem) a máme za sebou řadu spokojených zákazníků. Dodací lhůty bez zbytečného čekání, výborná kvalita výrobku a navíc – co je dnes velmi důležité – i příznivá cenová hladina. Prostě vše, co si jen přejete.

Své služby nabízíme firmám i jednotlivcům

Služeb zámečnictví Brno nemusí využít jen jednotlivci, jsme tu i pro obce a města – nabízíme mimo jiné také kvalitní odpadkové koše určené k umístění na veřejná prostranství. Vyrábíme ale i trubkové spoje či nerezové nádrže, jednoduše vše, co má něco společného se zpracováním kovů. Naše firma se jen tak mimochodem zabývá nejen zpracováním železa, ale třeba i nerezu nebo hliníku. Pokud chcete konečně realizovat několik roků odkládanou rekonstrukci, naše služby jsou Vám plně k dispozici. Svařování na jedničku díky preciznímu strojnímu vybavení – to zařídíme jen my!

Vaši zakázku zpracujeme od A po Z

Kompletní zpracování zakázky, žádné dělení práce mezi několik firem. Dle výkresové dokumentace pro Vás zpracujeme vše, co si jen zadáte. Není pro nás problémem sériová ani jednokusová výroba, to už je jen na Vás a Vašem konkrétním přání. Lehké ocelové konstrukce? Nebo potřebujete práce na CNC ohraňovacím lisu? Případně třeba také pozinkování plechů? Záleží na domluvě, jsme všemu přístupní!

Kde nás můžete najít?

Kovovýroba Brno sídlí v našem druhém největším městě – na adrese Výstaviště 1 v areálu BVV. K dispozici je Vám hned několik kontaktů – telefonní spojení, fax, ale také email pro písemné dotazy a případné objednávky našich služeb.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: