lipno dovolená

Ubytování Lipno

 

Léto je v plném proudu a vy se stále nemůžete rozhodnout, kde byste chtěli strávit (se svojí rodinou či přítelkyní/kamarády) letošní vytouženou dovolenou?

Chcete si odpočinout od každodenního pracovního stresu a přitom neutrácet vysoké sumy za předražené dovolené v zahraničí? Pokud ano, máme pro Vás velmi zajímavý tip na příjemně strávenou dovolenou.

Jižní Čechy

Jižní Čechy nejsou nejvíce navštěvovanou oblastí pro dovolené jen tak náhodou. Mezi největší lákadla této oblasti patří bezesporu Český Krumlov, Hluboká, České Budějovice a přehrada Lipno! Z toho poslední jmenovaný Vám nabídne možnost příjemně strávené dovolené v ČR za velmi přijatelné ceny!

Ubytování Lipno

Naše společnost Vám nabízí ubytování na Lipně v luxusních apartmánech pro celou rodinu za velmi výhodné ceny. Ubytování v prostorném luxusně zařízeném a kompletně vybaveném apartmánu v centru Lipna nad Vltavou s ideální turistickou dostupností. No nezní to krásně? Říkáte si: „v čem je háček?“ V ničem!

V plně a komfortně vybaveném apartmá je možné se ubytovat za cenu od 350,- Kč za osobu na den, která je v této lokalitě a v této úrovni ubytování zcela bezkonkurenční.

Vybavení apartmá Lipno

Nejenže se naše apartmá může pyšnit skvělou polohou, která je v centrální části Lipna nad Vltavou s ideální dostupností pro zábavu, tak i nákupy a využití všech služeb v okolí jen pár stovek metrů od pláže, sjezdovky a centra Lipna. Také se může pyšnit svým houževnatým a luxusním vybavením!

V apartmá o výměře 120 m² nechybí prostorná sedací souprava, domácí kino, LCD televize, HD programy, balkón, kuchyně s veškerým vybavením včetně pračky, mikrovlnky, trouby, rychlovarné konvice a dětské jídelní židličky pro Vaše ratolesti. Dále se v apartmánu nachází dětský pokoj, ložnice, koupelna a k dispozici budete mít i sklepní místnost.

Pokud tedy toužíte po kvalitní dovolená ať už s rodinou, či s kamarády – Lipno a ubytování u naší společnosti bude pro Vás jistě to pravé!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: