lipno apartmány

Apartmány Lipno

 

Rozhodli jste se pro dovolenou v Jižních Čechách na Lipně a stále nevíte kde se ubytovat?

Pokud toužíte po dokonalém komfortu v kombinaci s příjemnou polohou hotelu a skvělou cenou budou pro Vás naše apartmány Lipno jako dar z nebe!

Poloha apartmá

Obrovskou výhodou našich apartmá je jejich poloha. Apartmány se nachází v centrální části Lipna nad Vltavou s ideální dostupností pro zábavu, tak i nákupy a využití všech služeb v okolí jen pár stovek metrů od pláže, sjezdovky a centra Lipna.

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů tak 80 metrů od domu v zimní sezóně zastavuje každou hodinu skibus, který Vás doveze přímo na sjezdovku.

Vybavení apartmá

Naše společnost Vám nabídne nad poměry vysoce kvalitní ubytování v apartmánu o výměře 120 m² s bezkonkurenčním vybavením.

Obývací pokoj

V obývacím pokoji nechybí kvalitní sedací souprava, domácí kino, DVD přehrávač, LCD televize se satelitním příjmem včetně HD programů.

Kuchyně

Zde se bude každá správná žena cítit jako v ráji. Kuchyně je zařízena kompletním vybavením pro vlastní stravování, je navržena s kvalitními spotřebiče firmy Miele a to včetně: ledničky, trouby s režimem grilování, myčky, varné desky, mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice a pračky.

Koupelna a ložnice

V koupelně Vám bude k dispozici luxusní vana a sprchová zástěna. Ložnice se může pyšnit širokým manželským dvojlůžkem. Jako odkládací prostor poslouží prostorné vestavěné skříně, pro nejmenší na požádání přistavíme dětskou postýlku zdarma.

Další místnost

Ta může sloužit buďto jako sekundární ložnice, dětský pokoj či jako pracovna. Záleží jen na Vás. Pro extrémně zaměstnané může sloužit jako pracovní kout a pro vytvoření správného pracovního místa je k dispozici 24″ LED monitor pro připojení notebooku (včetně Apple notebooků).

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: