Dřevěné hračky

Dřevěné hračky jsou i přes rychlý technologický růst stále oblíbenější vzhledem ke svému zpracování.Navíc jsou tyto hračky i zdravotně nezávadné díky ošetřujícímu nátěru, tudíž si s nimy mohou hrát i nejmenší děti.

Mezi tyto hračky pro nejmenší děti zapadají určitě dřevěná razítka ve tvaru zvířátek, nebo skládací hadi, které procvičují dětskou motoriku a zároveň i představivost.

Náš sortiment nabízí i tzv. péráky. Jedná se o dřevěné hračky ve tvaru zvířátek, která jsou umístěna na pružině a menší děti si s nimi dokáží vyhrát.

Pokud vaše holčička už má nějaký ten domeček pro panenky, nesmí ji chybět ani nábytek, který je velmi kvalitní díky materiálu, ze kterého je zhotoven. Samozřejmostí jsou i samotné dřevěné panenky, oblečené v nádherných látkových šatičkách.

Mezi hračky pro nejmenší se samozřejmě řadí i jezdíky. Tuto mechanickou hračku, na které je umístěn buď klaun, nebo zvířátko, rozpohybuje pohyb. Jezdík je nasazen na 50cm tyči, díky které dítě jezdík tlačí, nebo táhne.

Pro malé děti se v naší bohaté nabídce nachází i kočička, nebo pejsek na kolečkách. Tyto hračky jsou pomůckou při prvních krůčcích. Dítě se přidržuje jezdící hračky a díky tomu se chození zdá úplnou hračkou.

Mezi hračky rozvíjející dětskou mototriku patří například kostky, ze kterých lze postavit kuličkovou dráhu. Náš sortiment nabízí i hudební hračky, jejichž materiál je samozřejmě dřevěný také, tudíž se nemusíme obávat okamžitého zničení. S dětským bubínkem, nebo xylofonem si děti vyhrají dosyta.

Samozřejmostí je i nespočet autíček, které dítě jen tak nerozbije a může si s nimi hrát pěknou řádku let, dokud ho to neomrzí. Naše internetové hračkářství nabízí nejen autíčka, nebo helikoptéry s pilotem či sadu dopravních značek, ale i natahovací myši, se kterými si lze užít spousty zábavy.

Malé děti by uvítaly houpacího koně, který je vyroben z kaučukového dřeva.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: