Pure Extract bags poslouží pro kvalitní extrakci

Extrakční pytle Pure Extract bags jsou velmi kvalitní, slouží k několikastupňovému oddělení bylinných extraktů. Tato cesta je velmi moderní, efektivní, jednoduchá, bez chemikálií a nečistot. Esenciální výtažky jsou získány filtrací.

Pevná filtrační síta

Pytle mají síta vyrobená z kvalitních polyesterových vláken, póry si zachovávají stejnou velikost a neposouvají se. Díky tomu nedojde k nežádoucímu znečištění extraktu. Oddělení pryskyřice probíhá v několika stupních. Pure Extract bags mají stěny z pevné nylonové tkaniny, která je stoprocentně vodotěsná, a to i bez použití PVC.

Oddělení pryskyřičných krystalů

Celý proces funguje na principu vodní filtrace. Kromě Pure Extract bags potřebujete ještě vodu a led. Během procesu se odděluje rostlinný materiál od krystalů pryskyřice. Rostliny se rozmixují v ledu a codě, vznikne kapalina s částicemi. Díky ledu se drží teplota vody nízká. Za pomoci polyesterových sít se filtrují částice. Po vyschnutí zůstanou čerstvé lepkavé krystaly. K zakoupení je celá sada Pure Extract bags se síty různé velikosti.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: