Znáte už arganový olej?

Znáte už arganový olej?

Arganový olej je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Strom argánie trnité, ze které se arganový olej získává, roste pouze v polopouštích. Tyto stromy jsou tak vzácné, že byly prohlášeny za ohrožený druh a jsou také pod ochranou UNESCO. Právě z argánie se složitým procesem vyrábí bio arganový olej, který má díky vysokému procentu účinných látek mimořádně pozitivní vliv na celý lidský organismus.

Ovoce v prášku

Amazonský prales ukrývá mnoho překvapení a tajemství. Jedním z nich je také palma, ze které se získávají plody nazývané acaiberry. O tom, jak obrovsky blahodárné účinky na naše zdraví mají plody z palmy acaiberry se ví už mnoho staletí, ovšem k nám se dostal tento zázrak teprve před několika málo lety. Bobule, které jsou někde mezi borůvkami a hroznovým vínem mají pozitivní účinek na zpomalení stárnutí, také oslabuje negativní účinky UV záření na naši kůži, nebo také zlepšuje funkci trávícího systému.

Starat se o své zdraví, ale také o zdraví svých nejbližších je v podstatě nevyhnutelností. Cpát do sebe různé doplňky stravy ve formě tablet sice může vypadat efektivně, ale v tomto případě není všechno zlato, co se třpytí. Proto není od věci dopřát svému organismu bio detox prostřednictvím nejkvalitnějších výrobků, které můžete pořídit například na portálu bio-detox.cz

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: