Široký výběr klimatizace LG

V případě potřeby špičkové klimatizace se obraťte na naší společnost – Q-elektrik. Na trhu působíme od jara 1990, jsme tedy jednou z nejstarších a prověřených společností, které nabízíme vše kolem klimatizací.

Na našich stránkách www.klimatizace-lg.cz najdete e-shop, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu klimatizací LG. Kromě samotných klimatizací nabízíme i příslušenství.

Naše společnost je přímým a smluvním prodejcem a kromě distribuce technologií zajišťujeme i dodávky náhradních dílů. Zajišťujeme i servisní poradenství pro námi dodávané klimatizace LG

 

Celoroční využitelnost klimatizace

Klimatizace LG jsou  technologií  patřící mezi nejdokonalejší a nejvíce prodávané klimatizace na světe. Je to především díky vysoké technické vyspělosti. Klimatizace mají výborné výkonové parametry, energetickou nenáročnost, spolehlivost a designovou dokonalost. Navíc pro klimatizace LG existuje velmi dobrá dostupnost náhradních dílů.

Velkou výhodou klimatizace LG je využitelnost po celý rok. Kromě v chlazení v letních měsících využívá princip tepelného čerpadla, díky kterému ohřívá místnost v chladných zimních měsících.

V případě, že chcete kvalitní klimatizaci se špičkovým servisem a montáží, určitě se na nás obraťte. Kromě centrály v Ostravě máme pobočky v Brně, Praze a Žilině.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: