Elektronická cigareta

Elektronická cigareta

Člověk nemusí být zrovna vášnivým kuřákem, aby věděl, jak kouření ve velkém stylu leze do peněz. Zlozvyk je zlozvyk a kouření patří mezi ty finančně nejnákladnější. Když si člověk holdující této sebevražedné akci sedne s kusem papíru a tužkou a začne počítat, zjistí, že za tu dobu už prokouřil jedno hezké auto anebo také pár slušný dovolených. Pokud tedy už nechce, nebo nemůže přestat kouřit, není od věci začít alespoň kouřit levněji a v neposlední řadě zdravěji. Řeč je o elektronických cigaretách Joytech a dalších značkách.

Pořiďte si ještě dnes

Výmluvy typu že se vám ji nechce jít kupovat a podobně neprojdou. Elektronickou cigaretu si můžete pořídit do pěti minut přes internet. Stačí skutečně jen připojení k internetu a poté pár kliků myší. Najít ji můžete na internetovém obchůdku e-cigo, kde si vybere zaručeně také ten nejnáročnější kuřák. Variant je na výběr více než dost.

Ceny příjemnější, než čekáte

Cena za elektronickou cigaretu se pohybují od pár stovek korun až po několik tisíc korun. Pořád je to ve srovnání za balíček cigaret zlomek ceny. Cena elektronické cigarety je odvozena od jejího druhu a dalších příslušenství, které s ní souvisejí. Například elektronická cigareta Joyetech eRoll se pohybuje v cenové hladině kolem 800 korun. Naproti tomu cigareta Joyetech eVic stojí kolem 1600 korun. Je tomu tak proto, že tuto cigaretu eVic můžete zapojit do svého počítače, kde následně můžete sledovat vaši kuřáckou aktivitu, porovnávat ji a následně vyhodnocovat. Ke své elektronické cigaretě si můžete samozřejmě nakoupit různé druhy příslušenství, jako je nabíječka, automatizér, doplňky jako pouzdro, šňůrku na krk a podobně.

Pro ty, kterým chybí silná vůle

Silná vůle chybí každému kuřákovi. Proto je tu velká pomoc v podobě elektronických cigaret, které neobtěžují kuřákovo okolí a jemu šetří zdraví a peněženku. Proto můžete tento výstřelek moderní technologie brát jako první krok k životu bez kouření anebo jako super nápad na dárek pod stromeček.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: