Potisk na textil krok po kroku

Taky vás někdy napadlo, že byste svému fotbalovému, bowlingovému, badmintonovému či jinému sportovnímu týmu pořídili stejné trička? Rozhodně se jedná o skvělý nápad, který stojí za to, jej realizovat. Jediné, co vám ale vrtá v hlavě je, že nevíte, jak to chodí? Sice to jsou jen plané výmluvy, ale rádi vám nyní přiblížíme, jak výroba takového trička funguje. Odborně se tomu říká potisk textilu, který vám provede jakákoliv firma zabývající se grafickým zpracováním a sítotiskovým tiskem.

Nápad je základ úspěchu

Nejdůležitější ze všeho je mít zajímavý nápad, který bude pro veřejnost (v případě že se jedná o propagační materiál) něčím zajímavý a zapamatovatelný. V případě že se jedná o předmět určený k pobavení a nebude sloužit vyšším podnikatelským účelům, nekladou se zde žádné podmínky. Pokud si nejste zcela jistí nebo vám chybí dostatek kreativního myšlení, odborníci z kterékoliv společnosti zabývající se grafickým návrhem a posléze realizací tisku na textil jsou v plné zbroji a ochotni vám pomoci. Ovšem i v tomto případě je potřeba jim dodat nějaké indicie, se kterými mohou pracovat. Jedná se o poskytnutí alespoň základní představy o tom, co chcete, v jakých barvách, přibližný motiv, design a podobně.

Návrh a korektura

Poté co odborníkům ve společnosti dáte vaši přibližnou představu, je pak už vše v jejich rukou. Jejich úkolem je připravit vám návrh designu, který vám obratem pošlou. Na vás je pak společnosti přeposlat své případné připomínky a změny, které byste na návrhu chtěli přepracovat. Tyto korektury návrhu jsou mimořádně důležité, aby finální podoba byla co nejvíce podle vašich představ.

Potisk textilu můžete využít k propagaci své společnosti, k vytvoření týmového stejnokroje pro vaši sportovní skupinu nebo jen tak, pro vytvoření kreativního a vtipného dárku v podstatě pro kohokoliv.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: