Záleží na detailech

Přemýšlely jste, co vám chybí do dokonalosti? Kostým, který by vám záviděla i královna Alžběta, boty, o kterých se ani Popelce nesnilo. Účes jako od Rembrandta. Co tomu chybí? Vždycky maličkosti. Detaily. Módní doplňky. Dejme tomu například náušnice. Drobný šperk, jenž ovšem dodá vašemu kouzlu tu opravdovost, vášeň nebo diskrétnost, které vás přiblíží k tomu prvnímu, ale nejdůležitějšímu políbení.

Módní doplňky. To je obor sám pro sebe. Beze vší skromnosti, je to doslova vědní obor. Protože právě detaily dělají výsledný dojem. Špatně zvolený luxusní náramek z vás udělá tu skutečnou krasavici, za kterou se každý obrátí s touhou v oku, za kterou se každá obrátí, se závistí v oku.

Ukažte svou rafinovanost pomocí oblečení, ale také dalších drobných detailů, které mohou v celkovém výsledku učinit krásku z každé dámy. Můžete tak oslnit na různých akcích a při rozličných příležitostech, které jsou pro vás a okolí slavnostní, nebo zábavné.

Pokračujme v krasojízdě

Nabídl vám někdy muž rámě? No, to je špatná otázka, samozřejmě, to patří k životu ženy. Ovšem jak by bylo stylové, kdybyste jeho nabídky využila v luxusních rukavičkách? Výsledný dojem? Rovnou do magazínu o šlechtických rodech a jejich nekonečné eleganci. U ženy jsou rukavičky důrazem krásy, nikoliv palčákem do třeskuté zimy.

Elegance na prvním místě

Pokud jste zaměřena více na volnost, nevázanost a jakousi ležérní módu, uvolněnou od všech malicherností, rozhodně dodáte své kráse punc dokonalosti, když si přehodíte přes ramena elegantní šátek. Ne, ne, nevázat na babičku, to bylo faux pas první třídy. To si nechte pro dámskou jízdu na rozproudění zábavy.

Je spousta doplňků, které nejen zdůrazní krásné ženské křivky, ale také takové, které je dokážou rafinovaně zakrýt. Existuje mnoho způsobů, jak oslnit nejen svou drahou polovičku. Tak do toho dámy, nestyďte se.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: