Výškové práce snadno a rychle

Výškové práce

Vlastníte stavební či pokrývačskou firmu? Živíte se výškovými pracemi? Pokud ano, máme pro Vás tip, jak zvýšit efektivitu Vašeho podnikání. Pracovní montážní i vysokozdvižné plošiny nabízí usnadnění práce díky lepšímu přístupu. Kvalitní pracovní plošiny, které splňují nejnáročnější evropská bezpečností, ale i technická kritéria, Vám pomůžou snížit Vaše firemní náklady a zlepší komfort při práci Vašim zaměstnancům.

Pracovní plošiny

Na trhu se nachází velké množství typů montážních a vysokozdvižných plošin jako například nůžkové plošiny elektrické, dieselové, kloubové plošiny, přívěsné plošiny, teleskopické manipulátory nebo autoplošiny, jejichž schopnosti se liší podle využití v terénu. Nůžkové plošiny jsou vhodné do méně přístupných míst. Kloubové plošiny usnadní stavební nebo výškové práce. Stejně tak i přívěsné plošiny, které mají velkou výhodou ve snadném převozu. Můžete je tedy jednoduše využít kdekoliv pro práci ve výškách při údržbě zeleně v parcích a zahradách.

Půjčovna plošin

Nejste si jisti 100% využitím pracovní plošiny ve Vaší firmě? Zdá se Vám počáteční investice příliš vysoká? Pracovní plošinu nemusíte ihned kupovat. Řada firem Vám vedle prodeje nabízí i pronájem plošin. V půjčovně plošin Vám tým odborníků pomůže najít tu nejvhodnější pracovní plošinu přesně podle Vašich potřeb a požadavků a vy tak budete mít dostatek času si investici rozmyslet.

Servis plošin

Pokud se rozhodnete pro pronájem či koupi pracovní plošiny, nezapomeňte si zjistit, jak je to se zajištěním záručního a pozáručního servisu. Servis plošin by měl zahrnovat pravidelnou roční prohlídku, revizní zkoušky, opravy elektrických systémů, prodej náhradních dílů nebo opravy po havárii. Servisní služby by prodejna měla nabízet po celé České republice a to nejlépe 24 hodin denně.

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: