Spodní prádlo ze všech materiálů

I když spodní prádlo kromě vás a vaší drahé polovička a možná ještě pár vyvolených lidí, nemá šanci nikdo uvidět, neznamená to, že musíte jeho výběr zanedbávat. Mnoho lidí má rádo pocit, že má na sobě kvalitní a pohodlné spodní prádlo, v lepším případě (pokud si to mohou dovolit) tak i značkové a šíleně předražené. Pro osobní dobrý pocit jsou někteří lidé udělat všechno. Ti, kdo mají rádi značkové věci a nebojí se připlatit, si třeba vyberou z boxerek a trenýrek Polo RaphLauren,mladší generace si zaručeně vyberou z trenýrek Funstorm.Kromě nejrůznějších značek a neznaček, ze kterých máte na výběr, si také vybrat z mnoha a mnoha materiálů.

Bavlna

Bavlna je všeobecně velmi oblíbený materiál. Jeho nejpodstatnější charakteristikou je pevnost. Pro výrobu spodního prádla jsou materiály z bavlny jako stvořeny, protože jsou velmi příjemné na omak a mají velmi dobré absorpční vlastnosti. Z bavlněného spodního prádla si můžete vybrat například z pánských boxerek Diesel, stejně tak slipy Diesel a také jocksy Diesel. V podstatě velká většina kvalitního spodního prádla je s příměsí bavlny.

Bambus

Bambusové látky patří mezi luxusnější druhy materiálů. Jsou mimořádně jemné na omak a mají až hedvábný lesk.      Oproti bavlně mohou nasávat až čtyřikrát více vlhkosti, což se zejména u spodního prádla vyplatí. Látka z bambusu je celkem dobře odolná proti bakteriím a neutralizuje zápach. Má termoizolační vlastnosti, což v praxi znamená, že je schopná oproti bavlně snížit teplotu až o tři stupně. Z bambusové látky jsou šity například boxerky Gino.

Kromě oblíbené bavlny a bambusu, se velmi používaným materiálem stalo také mikrovlákno nebo modal. Nejen že si můžete vybrat z nejrůznějších světových značek spodního prádla, ale také z nejrůznějších materiálů a velikostí. Na internetových obchodech bez problémů seženete velikosti pánského spodního prádla až do 6XL.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: