Keratinové přípravky na zahuštění vlasů

Keratinové přípravky na zahuštění vlasů

Ženy a stále více také mužové, dbají o své vlasy, jako by se jednalo o samotný poklad na hlavě, a ono tomu vlastně tak trochu je. Na jedné straně je zázrakem, jak rostou, obnovují se, ale na straně druhé je tu neustále strašák řídnoucích vlasů, u můžu dokonce až totální plešatosti. S tou už bohužel nejde příliš mnoho dělat, snad jen využít důmyslnou paruku, nebo se s pleší smířit a být tak nějak moderně plešatý.

 

Uhlazený plešoun dnes je jedním z vzorových prototypů, které jsou pro ženy dosti oblíbené a zdaleka nemusí vždy sáhnout po nějakých těch přípravcích na pleš.

Být stylově plešatý je vlastně moderní, zvláště pak s vhodným doplňky, jako jsou brýle, kloboučky, šátky a čepice.

Pomocníci na zahuštění vlasů

Pokud vyžadujete jen zahuštění vlasů, můžete využít skvělé pomocníky, kteří se na trhu objevili nedávno, ale ihned zaujali, ba dokonce šokovali. Když jsem viděl první video s keratinovými vlákny, vypadalo to jako zázrak, jako kouzla a čáry šikovného kadeřníka.

Ale ono to zase takové kouzlo není a funguje to překvapivě jednoduše. Mikrovlákna o rozměrech desetin milimetrů se sypou jako slovutný popel na hlavu, postupně, a vy můžete s povděkem sledovat, jak se vaše řídké vlasy mění znovu na mladistvý vlasový porost. Dojde k dokonalému zakrytí prázdných míst a prosvětlující kůže hlavy, konečně nebudete „házet prasátka“.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: