Reality Brno

Sháníte byty na prodej Brno? Obraťte se na realitní kancelář NATMAL REAL s.r.o., která se specializuje na reality Brno a okolí. Tato společnost je renomovaná realitní kancelář a má pobočky v centru Brna a ve Slavkově u Brna.

V nabídce naší realitní kanceláře NATMAL REAL s.r.o. naleznete byty 1+1 Brno, byty  2+1 Brno nebo byty 3+1 Brno a mnoho dalších variant. Zabýváme se také prodejem, koupí a pronájmem, bytů nebo domů. Za 10 let našeho působení na realitním trhu, máme zkušenosti se všemi typy nemovitostí. Svým zákazníkům nabízíme řadu služeb, jako je například stanovení tržní ceny nemovitosti nebo kompletní příprava nemovitosti k prodeji či nájmu po právní a stavebně-technické stránce. Při koupě nemovitosti Brno nebo pronájmu zajistíme zasílání konkrétních nabídek nemovitostí přesně dle Vašeho výběru, zprostředkujeme Vám také možnost posouzení nemovitosti znalcem. Po celou dobu případu Vám bude k dispozici Váš osobní makléř a osobní finanční poradkyně.

Pokud máte zájem o prodej bytů Brno, neváhejte nás kontaktovat! Díky úzké spolupráci se společností SKR stav s.r.o. jsme specialisté na prodej novostaveb v Brně a jeho blízkém okolí.

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: