Prodej bytů v Brně a okolí

Rozhodli jste se pro prodej nebo pronajmutí Vašeho domu či bytu v Brně a okolí? Žádný problém! Kontaktujte zkušené makléře z realitní kanceláře NATMAL REAL s.r.o., která realizuje prodej, koupi i pronájem všech typů nemovitostí.

Realitní kancelář NATMAL REAL s.r.o. si dává záležet na profesionálním a zároveň osobním přístupu makléřů. Mají více jak 10 let zkušeností na trhu s nemovitostmi a dokáží si bez problémů poradit se všemi typy nemovitostí. Jejich makléři umí kompletně připravit nemovitost k prodeji či k nájmu nejen po právní, ale i stavebně-technické stránce. Mezi základní služby patří stanovení tržní ceny nemovitosti, zajištění kvalitní prezentace Vaší nemovitosti a vyřízení veškeré administrativy spojené s koupí či prodejem nemovitosti. Po celou dobu případu Vám je k dispozici osobní makléř či finanční poradkyně. S NATMAL REAL s.r.o. poznáte, že žádná situace není bezvýchodná.

Využít také můžete doplňkových služeb NATMAL REAL s.r.o., jako je úprava interiérů, zařízení nábytkem, zahradnické práce, úklidové práce, stěhování a přeprava osob i nákladu. Pokud máte zájem o prodej bytů Brno, neváhejte kontaktovat NATMAL REAL s.r.o.!

 

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: