Telefony z Číny nemusí být šmejd

Telefony z Číny nemusí být šmejd

Do České republiky míří kvalitní telefony z Číny, které doslova válcují ostatní renomované značky, jako je například Samsung. Jejich hlavní zbraní je smysl pro design, špičkový výkon a také nízké pořizovací ceny. Telefony tedy zaujmou především lidi, kteří chtějí pěkný a kvalitní mobil za příznivou cenu. Jde o značku xiaomi, která si postupně získává stále více příznivců. Jednou z možností, kterou můžete zvolit telefon xiaomi Mi2s což je vlastně vylepšený model xiaomi Mi2.

Je to vlastně už půl roku starý telefon, který se v České republice začíná pomalu rozšiřovat prostřednictvím mnoha prodejců. Tento telefon nabízí výbornou výbavu a k tomu velice zajímavý design. Jednoduché tvary Mi2s můžete kombinovat s výraznými barevnými kryty, které lze pořídit v mnoha zajímavých barvách.

Konkurence z Číny

Čínské telefony k nám míří ve velkém a stávají se velice silným konkurentem renomovaných značek Samsung, Nokia a dalším. K telefonu si můžete pořídit také velmi vkusný xiaomi obal. Mezi další oblíbené značky patří telefony thl. Tato značka se může pochlubit tím, že uvádí na trhu první ultraphone, který má až neuvěřitelnou výdrž. Základní model značky je bílý dual SIM, který působí skutečně božsky.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: