Zahrady Skoupý

Nejste spokojeni, jak vypadá Vaše zahrada? Chtěli byste, rekonstrukci, ale nevíte jak na to?

Neváhejte nás kontaktovat. Zahradnická firma Skoupý má dlouholetou tradici v oblasti zahradnických služeb. Zahradnická firma Skoupý působí na trhu již od roku 1995, díky tomu máme již mnoho zkušeností.

Působíme po celé ČR, realizujeme projekty soukromých zahrad, veřejných parků a zaměřujeme se také na zeleň firemních objektů a průmyslových ploch.

Rozhodnete-li se pro firmu Skoupý, nemusíte se bát dalších starostí. Dle Vašich představ navrhneme Vaši zahradu a vytvoříme nabídku pro Váš projekt.

Při realizaci provedeme vše potřebné od vyčištění od odpadů a nežádoucích dřevin a hrubých terénních prací po montáž závlahových systémů a založení trávníků. Na konec vysadíme rostliny a záhony zamulčujeme kůrou.

Nemáte-li možnost se o Vaši zahradu průběžně starat, můžete to nechat na nás. O Vaši novou zahradu se postaráme, tak abyste zde rádi trávili svůj čas a abychom zachovali její krásný a jedinečný vzhled.

Nabízíme také realizaci zahradních jezírek, fontánek, vodopádů nebo koupacích jezírek, které zkrášlí téměř každou zahradu.

Vytváříme také střešní zahrady a zelené střechy, které jsou v současnosti velmi moderním architektonickým prvkem. Střešní zahrady navíc plní také roli tepelné a zvukové izolace.

Nechcete-li čekat desítky let než se Vaše zahrada promění do vysněné podoby, nabízíme Vám výsadbu vzrostlých stromů. Nabízíme široký výběr jehličnatých i listnatých stromů.

Máte spíše problém opačný? Máte na Vaší zahradě strom, který Vám stíní, je starý, nebo neplodí. Máme bohaté zkušenosti, strom Vám pokácíme, odstraníme pařez a materiál odvezeme. Můžete se na nás obrátit také při průklestu ovocných stromů a zmlazování okrasných keřů.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: