Kořen Rhodiola

Kořen Rhodiola

Rhodiola je hlavně skvělý antioxidant a stimulant. Dokáže tedy čistit tělo a orgány, ale také stimulovat lepší výkon při práci, sportu a rovněž sexu.

Konopná semínka

Loupaná konopná semínka představují výtečný doplněk stravy, zejména se pak hodí třeba k cereáliím. Mohou být různě ochucená a tělu dodají zejména bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny. Velkou výhodu skýtá jen minimální obsah cukrů. Pozor, nepleťte si účinky semínek s lékařským konopným produktem, který je většinou výtažkem z listů a květů a zdravotní účinky jsou zcela rozdílné.

Dědeček Baobab

Baobab je legendární africký strom, který se dožívá i více než tisíce let. Je to němý svědek proměn pouště a místní domorodci ho považují až za posvátný. Od nepaměti ho využívali jako stimulant a energizér, a také k posílení celkové imunity organismu. Nevšední výtažky z této prastaré rostliny se k nám dostali teprve nedávno, ale ukazuje se, že také produkty z parné Afriky pomáhají k našemu lepšímu zdraví.

Superpotraviny jsou dnes již velkou skupinou a mají mnoho stoupenců. Neustále se objevují nové a nové, některé vskutku exotické, ovšem co mají společného, to je jejich prokazatelný blahodárný účinek na lidské tělo. Těch přínosů je skutečně hodně, od antioxidace až po posílení odolnosti organismu proti chorobám.

Jezte superpotraviny a brzy se dostaví nejen lepší tělesný stav, ale také lepší duševní pohoda.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: