Variabilita kancelářských židlí

Variabilita kancelářských židlí

Kancelářské židle jsou dnes velmi variabilní a nabízí spoustu typů, které se hodí do různých pracovních prostředí, do rozličných kanceláří moderního stylu. Uveďme si ty nejznámější, které vám pomůžou usnadnit vaši práci.

Antistatické židle chrání elektro součástky

Můžeme začít třeba antistatickými židlemi. Ty jsou vybaveny specializovanou konstrukcí, která vyrábí elektrické pole. Díky tomu nikterak židle neohrozí elektronické součástky. Tento typ židle se používá zvláště tam, kde se vyrábí různé komponenty, které mají elektrické pole.

Laboratorní a lékařské židle

Laboratorní židle vyžadují maximální hygieničnost a materiály, které jsou antibakteriální. Používají je vědečtí pracovníci ve svých laboratořích a zde je vždy sterilita na prvním místě. Podobné jsou i lékařské židle, vyráběné z takového materiálu, jako je například tmavý měkký polyuretan, který má hladný povrch a výborně odolává všem mikrobům, skvěle se čistí.

Pokladní židle

Pokladní židle mají zajímavou funkci prodlouženého pístu. Ten je natolik teleskopický, že se dá nastavit i na značné výšky. Využití si najdou nejen u pokladen, ale také například u recepcí, dají se použít také jako barové židličky.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: