Dalekohledy firmy Swarovski

Daniel Swarovski se narodil 24.října 1862, jeho otec byl brusičem skla a vlastníkem malé sklárny. Díky otci se stal velmi kvalifikovaným v oblasti broušení skla a v roce 1892 si nechal patentovat elektrický řezací stroj, který umožnil výrobu křišťálového skla. Jméno Swarovski zná dnes nejen každá žena co se šperků týká, ale i většina silnějšího pohlaví, jež se zajímá o dalekohledy, puškohledy, noční vidění a optické přístroje vůbec. V současné době je firma Swarovski optik největším evropským výrobcem pozorovacích, loveckých i sportovních dalekohledů.  Technologie používané na výrobu optiky jsou pokaždé na špičce vývoje. Stejně tak nabízí i doplňky, které vám zpříjemní a usnadní používání dalekohledů. Swarovski optik nabízí profi dalekohledy, jejích cena se pohybuje v řádech tisíců a výše. Jejich dalekohledy se vyznačují kvalitním celkovým řemeslným zpracování a především vysokou kvalitou optiky. Obraz pozorovaného předmětu je kontrastní a nezdeformovaný.  Jsou plně vodotěsné díky plnění dusíkem proti zamlžování. Všechny dalekohledy  představují vysokou kvalitu v oblasti optiky a jsou luxusním dárkem pro náročného zákazníka.

Ke klasickým dalekohledům v produkci Swarovski Optik patří dalekohledy Swarovski SLC.

Dalekohled pro náročné zákazníky vhodný k pozorování ve dne i za šera. Robustní konstrukce dalekohledu na straně jedné a nízkou hmotností na straně druhé. Velmi dobře ergonomicky vyřešeny. Objektivy s vysokou světelností, které dávají pozorovanému objektu velmi dobrou hloubku a ostrost.  Opatřeny antireflexními nanovrstvami Swarobright, Swarodur a Swarotop.         Modelová řada dalekohledů Swarovski EL se vyznačuje širokým zorným polem díky osazení širokoúhlými okuláry. Dokonalá ergonomie a lepší výkon za zhoršených světelných podmínek. Nové modely EL se vyznačují silným a kontrastním obrazem v celém zorném poli a perfektním rozlišením. Velmi vhodný i pro uživatele brýlí díky velkému zornému poli. Všechny modely dalekohledů jsou standardně plněny dusíkem proti zamlžování a vnější optika ošetřena vrstvou Swaroclean pro jednodušší čištění. Dalekohledy je možné použít i se stativem.

Dalekohledy Habicht je generacemi prověřená klasika. Stejně jako ostatní modelové řady dalekohledů firmy Swarovski je i tento dalekohled opatřen antireflexními nanovrstvami, které zajistí kontrast a kvalitní obraz bez zamlžování. Dalekohledy jsou  určeny pro turistické i lovecké účely. Tělo je vyrobeno z kovu, přesto je velmi lehký a dobře padnoucí do ruky. Okuláry jsou osazeny šesti čočkami a velké zorné pole díky okuláru. Povrch je z gumy nebo kůže.

Firma Swarovski je již ve světě velký pojem, jejich dalekohledy nabízejí vyvážení mezi kvalitou a cenou, neřešíte žádný kompromis. Optika dalekohledů je vždy to nejlepší co v současnosti vývoje technologie nabízí.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: