Šéfova erotická asistentka

Šéfova erotická asistentka začíná být poměrně diskutovaným tématem, neboť s rozmachem moderní technologie a moderních zážitků a dárků, která mají v jejich příjemci zanechat co nejvíce kvalitních zážitků a vzpomínek na které nikdy nezapomene, se začíná šéfova erotická asistentka stávat čím dál tím oblíbenější.

Šéfovu erotickou asistentku povětšinou pořizují svému šéfovi právě jeho podřízení a to k různým příležitostem:

–         Životní jubileum

–         Uzavření důležitého kontraktu

–         Poděkování při odchodu z funkce

  • Například do důchodu
  • Povýšení

–         Narozeniny, výročí

–         Či prostě pouze jen poděkování za skvělou práci

Pokud se podřízení domluví a mají mezi sebou přátelské vztahy, včetně vztahu vůči svému šéfovi, není problém objednat šéfovu erotickou asistentku z jakékoliv erotické agentury, která zajišťuje mimo jiné i tuto službu. Počítám že dříve nebo později začne být tato služba čím dál tím využívanější.

Šéfova erotická asistentka není na pracovišti od toho, aby se zahrabala v papírech a udělala za šéfa jeho resty, které v minulém týdnu nestihl. Právě naopak. Ona je zde, aby šéfovi zpříjemnila jeho pracovní den a ulevila mu od pracovních povinností, ale trošku jinak než čekáte. Šéfova erotická asistentka se kolem něho celý den točí, je mu stále na blízku, povídá si s ním, sedá si mu na klín jen spoře oděná, může mu zatančil přímo v kanceláři nebo v něm jen vzbuzovat jiné myšlenky než je práce.

Pokud i vy chcete svému šéfovi pořídit šéfovu erotickou asistentku, měli byste svého šéfa dobře znát, jeho vášně, jeho vkus, tak abyste mu nepořídili ženu, která by v něm nevzbuzovala vůbec nic. (bohužel toto je riziko – proto je výběr tak důležitý). Je jasné, že nemůžete šéfovi erotickou asistentku pořídit, když jej vůbec neznáte, třeba na první pracovní den ve vašem kolektivu, to prostě nejde a netuším jak by si to nový šéf vysvětli. Ale jestli spolu spolupracujete již delší dobu, znáte se a mluvíte spolu i o osobním životě, neměl by pro vás být problém, splnit tento úkol na 110%. 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: