Tantra

Tantra není jen učení. Tantra je životní styl. Že si nejste jisti o čem mluvíme? Mluvíme o způsobu života. O různých životních postojích a zásadách, které jsou založené na míru a lásce ke svému okolí. Tantra je o získání nového pohledu na koloběh světa a života.

 

Existuje spousta tantrických kurzů, díky kterým prohlídnete. Jak tvrdí jejich mentoři. Tantra zasvěcení. Nelze ji popsat jednou větou či krátkým článkem. Tantra se musí prožít. Tantra se musí cítit, musíte jí vidět a pozorovat. To vše vás mohou tantrické kurzy naučit. Nejen to jak vycházet s lidmi ve svém okolí na základě mírových řešení a rozdávání lásky, ale též díky dominanci nových názorů a pohledů na to jak žít.

 

Jakmile půjdete na první kurz tantry, už nebudete chtít přestat. Tantra vás vtáhne celou vaší bytostí. Překope vám celý život. Najednou se vám vše okolo vás bude zdát krásné, božské, naplněné. Je toho tolik, že se to slovy ani popsat nedá. Musí se to zkusit. Musí se to zažít.

 

Říká se, že tantra je pro všechny, ale to není pravdou. Tantra má význam především pro lidi, kteří chtějí sami se sebou něco dělat. Chtějí něco změnit. Chtějí rozdávat štěstí a úsměvy do všech stran. Třeba i těm, kteří si to vlastně nezaslouží. Tantra by vám otevřela oči i vůči vašim nepřátelům a lidem, které  nemáte zrovna nejraději. Díky tantře už nebudete vědět co je to zlost a nenávist a díky tomu se váš život stane mnohem jednodušším a šťastnějším. Najednou nebude důležité, co si o vás myslí ostatní. Důležitým se stane jen to, co si o sobě myslíte vy a jak žijete a cítíte.

 

Tantra nemusí být jen pro jedince. Jsou tantrické kurzy i pro páry, které se díky ní mohou naučit, jak učinit svůj partnerský vztah spokojenějším, naplněnějším a slastnějším. Mimo jiné se mohou naučit jak svého partnera uspokojit psychicky i fyzicky. To vše může být díky tantře zlepšováno. Tantra totiž dokáže s lidmi doslova zázraky.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: