Erotická masáž

U erotické masáže nemůžete ani v nejmenším počítat s tím, že půjdete po ulici a najednou se tam objeví obrovská cedule s nápisem „Erotické masáže“. To se vám stát nemůže, protože erotické masáže jsou o diskrétnosti. Naprosté diskrétnosti. Proto pokud si je dopřejete, tak se nemusíte bát, že by se to dozvěděl někdo, komu to vy sami neřeknete. Každopádně návštěvu erotické masáže vřele doporučujeme.

 

Erotická masáž je o vás. Nemusí, ale může se jednat o masáž intimních partií, ale samozřejmě především o masáž celého tělo. Vše se ale odvíjí od toho, jak dlouhou masáž si objednáte. Erotická masáž neprobíhá jak obyčejná masáž v salonu na masážním lůžku ale probíhá v útulném pokojíčku a na masážní podložce, tak abyste se při erotické masáži nemuseli bát že byste z lůžka spadli, neboť vaše celkové pocity jsou založeny na sexuálním vzrušení a přitom se každý z nás chová jinak a prožívá jej také jinak.

 

Vy se ale nemáte vůbec čeho bát, neboť masérka vás provede vším nejdříve krátkým rozhovorem, kde zjistí jaká jsou vaše přání, na co by se měla zaměřit a popíše vám jak celá masáž bude probíhat. Erotická masáž je i to tom, že pokud chcete, můžete se i vy sami do celé procedury zapojit. Je to především o vás a proto můžete jen pasivně přijímat veškerou rozkož, kterou erotická masáž nabízí. Nikdo p o vás nebude požadovat abyste opláceli nežné doteky stejnou měrou jakou je přijímáte. To ani náhodou. Na této bázi to postavené není. Ale máte zde dveře otevřené, ale je možné, abyste vy sami masírovali masérku. Pro někoho je to příjemnější a necítí se při erotické masáži tak upjatě tím, že se nesmí masérky dotknout.

 

Erotická masáž je pro vaše potěšení. Pro nic jiného. Proto i výběr stylu a masérky je jen na vás. Můžete si nadiktovat jaká má být, jak má být oblečená nebo neoblečená. Vše je jen a pouze ve vaší režii. A víte proč? Protože jde o vaše potěšení. O nic jiného.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: