Dámské i pánské hodinky o nás dokážou mnohé prozradit

Dámské i pánské hodinky o nás dokážou mnohé prozradit

U mužů i u žen dokážou hodinky prozradit hodně o svém majiteli. Rukou si navíc všímáme po obličeji jako prvních při rozhovorech s druhými lidmi. Jak typ hodinek, tak i materiál a velikost dovedou o svém nositeli mnohé prozradit. Sportovní hodinky jsou vyhledávané mezi muži i ženami. Ovšem například na obchodní jednání si spíše vybereme hodinky elegantní.

Pokud někdo nosí luxusní hodinky, víme, že mu není vzhled lhostejný, a mnohé to prozradí i o finanční situaci člověka. S hodinkami je to podobě jako s oblečením. Mohou být výrazné, křiklavé nebo decentní, tradiční nebo extravagantní. Už dávno neplatí, že hodinky pro dámy musí být drobné, aby se hodily na jemné ženské zápěstí. Moderní jsou i kvalitní dámské hodinky s velkým ciferníkem a velmi viditelné hodinky s chronografem.

Oprašte zase Primky

V domácnostech mnoha Čechů se možná válí staré pánské hodinky Prim, možná některé pořád fungují, zvláště pak ty natahovací. Dnes už ovšem vede baterie, která vám dokáže vydržet i deset let. Je to tradice, ale také moderna. Současné hodinky Prim se vyrovnají vyhlášeným světovým výrobcům svou spolehlivostí a již nechybí ani luxusní kolekce po opravdu náročné.

„Primky“ byly donedávna tak trochu vytlačovány jednak nekvalitou z Asie a také náporem kvalitních značek z celého světa. Dnes již jsou jim více než zdatným konkurentem a obliba znovu narůstá.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: