LED žárovky

LED žárovky

LED žárovky jsou první z možností. Jedná se o jakýsi hrozen jednotlivých diod, které jsou zakomponovány na nosnou kostru. Z dálky může poněkud připomínat tato žárovka klasickou, ale při bližším zkoumání vypadá zcela jinak. LED žárovky jsou vhodné do běžných domácností i do kanceláří. Oproti běžným žárovkám jsou trochu větší. Dají se bez potíží našroubovat na stávající objímky ze starých žárovek.

LED zářivky

Zářivky jsou delších rozměrů a věrně napodobují opět ty klasické, které jsou a byly hojně používané. Velkou výhodou takového osvětlení je především rychlé nažhavení a okamžitá přeměna energie na světlo. Jistě si pamatujete na ono nepříjemné blikání a v případě staré zářivky také dlouhé čekání, než se vůbec nažhaví a než se vám dostane blahodárného světla.

LED pásky

Pokud ovšem hledáte supermoderní a sofistikovaný vzhled, vyberte si do své domácnosti nebo společnosti LED pásky. Jsou nenápadné a mají velice snadné použití. LED pásky jsou tenké a dají se upotřebit v podstatě kdekoliv, zvláště v minimalistických interiérech nebo samozřejmě v autě. U automobilů jsou LED svítidla velice oblíbenou variantou a milovníci tuningu je zvláště ocení.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: